Общо пет български тима попаднаха в черния списък на ФИФА за

...
Общо пет български тима попаднаха в черния списък на ФИФА за
Коментари Харесай

ФИФА забрани трансферите на два клуба от елита

Общо пет български отбора попаднаха в  " черния " лист на ФИФА за възбрана на картотекиране на нови играчи, написа Спортал.
Прочетете още
В листата на международната футболна централа, който се обновява всеки понеделник, попадат елитните Ботев (Враца) и Крумовград, а съответната причина за това към момента не е ясна.

Освен тях там са втородивизионният Литекс, четвъртодивизионният Верея и към този момент несъществуващият тим на Царско село.

 

Принципно ФИФА постанова забрани за прехвърляния на клубове, които са изгубили правосъдни разногласия и не се издължават по тях към играчи, треньори и други тимове. Те се подвигат незабавно след споразумяване на взаимоотношенията сред страните.

 

Към този миг само Ботев Враца разгласи каква е повода за глобата:

Уважаеми почитатели,

Ръководството на Ботев (Враца) би желало да внесе изясненост по отношение на информацията обвързвана с наложената възбрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

Бихме желали да ви осведомяваме, че фактически има наложена такава рестрикция, която е обвързвана с минимална дължима сума към някогашния футболист Лукас Брамбила, който записа 6 мача с екипа на Ботев (Враца) през миналия сезон.

Уваряваме ви, че в най-кратки периоди, задължението ще бъде изчистено и Ботев (Враца) няма да има проблеми при картотекирането на нови футболисти през зимния трансферен прозорец.

От ръководството
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР